Voetbal4u.com

Italië Zlatan (39) gaat Milan-contract met een jaar verlengen

Zlatan Ibrahimovic gaat nog een jaartje door met voetballen. Hij is namelijk zo goed als akkoord met AC Milan. In oktober wordt de oude baas veertig jaar.

Volgens technisch directeur Paolo Maldini staat niets een langer verblijf in de weg. “Ja, er is een akkoord”, zei hij voor de camera’s van Sky Sports voorafgaand aan de Serie A-ontmoeting met Parma. Het is alleen nog een kwestie van details.” Zlatan keerde in januari 2020 terug in Milaan, waar hij zich in 2011 al kroonde tot landskampioen.

Het fenomeen staat dit seizoen op zeventien treffers en begint komend seizoen aan zijn 23ste jaargang als profvoetballer. Eerder speelde de spits al voor Malmö FF, Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester United en Los Angeles Galaxy. Hij leidde zijn werkgevers al naar 31 trofeeën. Nu de achterstand op Inter tien punten bedraagt, lijkt een nieuwe prijs uitgesloten.

Ibrahimovic keerde vorige maand terug in de Zweedse nationale ploeg, waar hij vijf jaar geleden afscheid van nam. Zlatan hoopt Zweden komende zomer aan succes te helpen op het EK.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.