Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Arjen Robben: ‘Bij nog een blessure dan is het klaar’

Arjen Robben maakte gisteren in de wedstrijd tegen SC Heerenveen zijn rentree voor FC Groningen. De aanvaller was lang geblesseerd en maakte duidelijk als dit nog een keer gebeurd dat het dan klaar is.

Staat hij open voor nóg een seizoen bij de Trots van het Noorden? In De Telegraaf reageert de routinier met een knipoog: “Ik weet niet of mijn vrouw daar zo blij mee zou zijn…”

Robben gaat serieus verder: “Als iemand me de garantie kan geven dat ik fit zal blijven, dan ga ik een jaar door. Maar die garantie heb ik niet. Nog een jaar revalideren kan ik niet opbrengen. Met alle liefde voor het voetbal, de club en de fans kan ik dat mezelf, maar ook mijn gezin niet aandoen.”

De komende periode wordt hoe dan ook doorslaggevend: “Ik wil eerst dit seizoen helemaal afmaken. Dan ga ik het bekijken. Ik kan volgende week een spier scheuren. Dan is mijn seizoen voorbij, maar dan is ook alles voorbij. Dan is het klaar. Het meest gunstige scenario is dat ik het de komende tijd qua minuten verder kan uitbouwen richting de play-offs. Als ik dan wedstrijden vol kan maken, sta ik er wel iets anders op. Het belangrijkste is dat het lijf moet blijven meewerken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.