Voetbal4u.com

Europa League ‘Brain Brobbey in de punt van de aanval tegen AS Roma’

Donderdag moet Ajax een 1-2 achterstand weten goed te maken in de Europa League tegen AS Roma. En volgens analist Ibrahim Afellay zouden de Amsterdammers er goed aan doen om te starten met Brian Brobbey in de spits.

De oud-voetballer voelt wel wat voor Brian Brobbey in de punt van de aanval, zegt hij bij Studio Voetbal. Tadic zou in dat geval doorschuiven naar links: “Dan is het om het even voor wie je kiest op rechts, Antony of Neres. Kop of munt.”

Afellay vervolgt zijn relaas: “Brobbey heeft keer op keer aangetoond dat hij voor gevaar zorgt als hij erin komt. En die andere twee (Neres en Antony, red.) hebben het al een hele tijd niet meer. Ze hebben totaal geen diepte in hun spel. En juist Neres maakt normaal het verschil met zijn diepe loopacties. Maar die is het helemaal kwijt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.