Voetbal4u.com

Eredivisie Theo Janssen wil zondag dronken aanschuiven bij Studio Voetbal

Zondag om 18.00 uur staat de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse op de kalender en Theo Janssen hoopt dat de Arnhemmers deze wedstrijd zullen gaan winnen. Hij hoopt een paar uur later ‘lichtelijk dronken’ aan te schuiven bij Studio Voetbal, zo vertelt de oud-speler van beide clubs in gesprek met De Gelderlander.

“Ik ben gevraagd door ESPN om naar de finale te komen, maar in het stadion ontbreekt de sfeer. Ik kijk de wedstrijd liever met mijn vriendin en vrienden”, vertelt Janssen. “Daarna laat ik me naar Hilversum brengen.” Lachend: “Ik hoop dat ik lichtelijk dronken bij Studio Voetbal zit.”

Janssen gelooft in de kansen van Vitesse. “We hebben één voordeel: Vitesse heeft afgelopen vrijdag gespeeld, terwijl Ajax zondag nog in actie (tegen RKC Waalwijk, red.) kwam en donderdag in de Europa League tegen AS Roma moet. Ze zullen alles moeten geven.”

De nasleep voor de Ajax-spelers mag niet onderschat worden, aldus Janssen. “Als het een verlenging wordt, is het half twaalf voordat het is afgelopen. Dan val je midden in de nacht een keer in slaap en voel je vrijdag en zaterdag echt de vermoeidheid in de beentjes. Dat speelt echt een rol. Het is belangrijk dat Vitesse erop klapt. Als ze Ajax het spel laten maken, verliezen ze sowieso.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.