Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars moet Ihattaren direct naar Ajax halen’

Ismael Aissati die in het verleden zowel voor PSV als Ajax speelde denkt dat Mohamed Ihattaren beter bij de Amsterdammers past dan bij de Eindhovenaren.

“Ik vind Mo een geweldige speler”, zegt Aissati over Ihattaren in het Algemeen Dagblad. De aanvallende middenvelder van de Eindhovenaren lijkt niet op te kunnen schieten met trainer Roger Schmidt en ligt regelmatig onder vuur. “Ik ken hem niet persoonlijk, maar snap wat er in zijn hoofd omgaat.”

Ihattaren scoorde recent tegen Heracles Almelo en schreeuwde vervolgens in de camera dat niemand hem kapot kreeg. “Dat had hij niet moeten doen. Nu ging het daarover in plaats van zijn geweldige goal”, stelt Aissati, die een vertrek uit Philips Stadion waarschijnlijk de beste oplossing vindt. “PSV is een warme club die spelers beschermt, maar qua voetbal past Mo het best bij Ajax. Als ik Marc Overmars was, zou ik hem meteen halen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.