Voetbal4u.com

Eredivisie Arjen Robben mist treffen met oude club PSV

Arjen Robben zal er vanavond niet bij zijn als Groningen op bezoek gaat bij PSV. Dit heeft de club laten weten via hun Twitterkanaal.

‘Arjen Robben reist niet mee naar Eindhoven, hij richt zich op de thuiswedstrijd met Sparta Rotterdam’, schrijft de club. Dat zal ook een domper zijn voor de 4.000 fans van PSV die zaterdag op de tribunes zitten bij de thuiswedstrijd. Ook voor Robben zélf is het een fikse tegenvaller

Opmerkelijk genoeg sloten de teksten van trainer Danny Buijs niet helemaal aan bij de tweet van het clubkanaal. De coach noemt Robben eerder een twijfelgeval. “Hij heeft de laatste dagen grote gedeeltes meegetraind, dat gaat goed. Vandaag zal hij ook meetrainen. Na vandaag zullen we met hem en met de medische staf kijken wat het meest ideale is. Is dat mee naar Eindhoven om weer een paar minuten te spelen, of is dat hier blijven en met de Onder-21 een volledige training draaien. Daar zullen we na de training de knoop over doorhakken”, zegt de trainer.

De coach verwacht een pittig duel in Eindhoven. “Eerlijk gezegd had ik eigenlijk wel verwacht dat PSV in deze fase van de competitie nog vol om het kampioenschap zou strijden. Ze hadden al heel veel individuele kwaliteiten met bijvoorbeeld Malen, Gakpo en Dumfries. Daar zijn spelers als Zahavi, Max en Götze nog bij gekomen. Wij moeten dus een goed plan hebben om PSV te bestrijden en dat plan moeten we bovendien optimaal uitvoeren. We weten wat ons te wachten staat, we kunnen aan de bak.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.