Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax brengt bod uit van 13 miljoen euro op Claudinho’

Ajax heeft een bod uitgebracht van dertien miljoen euro op Claudinho. Dit weet de Portugese dagblad A Bola te melden. Hij is een 24-jarige aanvallende middenvelder van het Braziliaanse Red Bull Bragantino. De speler in kwestie was in het afgelopen Braziliaanse voetbalseizoen zéér doelgericht: in 35 Série A-wedstrijden scoorde hij maar liefst achttien keer.

Het is natuurlijk niet voor niets dat het bovengenoemde medium hierover bericht, want ook Sporting Portugal zou de spelmaker maar wát graag willen hebben. Naar verluidt heeft de voormalige werkgever van onder meer Bas Dost en Ricky van Wolfswinkel al 15 miljoen euro geboden voor zijn handtekening.

Dat betekent dat Overmars gas bij moet geven als hij de strijd om Claudinho wil winnen. De Braziliaan staat in ieder geval open voor een mooie transfer naar Europa.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.