Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vier clubs zijn concreet geinteresseerd in Nicolas Tagliafico’

De kans is groot dat Nicolas Tagliafico bezig is aan zijn laatste periode als speler van Ajax. Hij mag zich namelijk in de belangstelling heugen van vier clubs. Volgens het Spaanse medium AS gat het om Leeds United, Inter Milan, Atletico Madrid en Manchester City.

Met dat nieuws pakt de Spaanse sportkrant zaterdagnacht uit. Het medium beweert dat ‘alles erop wijst dat Tagliafico één van de grote hoofdrolspelers in de volgende transferperiode gaat worden’. Er zouden ook nog meer Italiaanse ploegen – die niet bij naam worden genoemd – interesse hebben in de 28-jarige international. De kans lijkt dus steeds groter te worden dat Tagliafico komende zomer vertrekt bij Ajax. De Amsterdammers zijn ook bereid om mee te werken aan een transfer.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf gaat clubwatcher Mike Verweij ook in op een mogelijke transfer van Tagliafico. “Dat zou heel goed zijn voor Ajax, dat Tagliafico al langer wil verkopen. Hij is één van de spelers die nog geld kan opbrengen, dachten ze bij Ajax. Maar hij is oud, weinig restwaarde en de belangstelling laat te wensen over. Als Leeds zich nu heeft gemeld, waar het op lijkt, dat zou een goede deal kunnen worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.