Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Danilho Doekhi heeft de clubs voor het uitkiezen’

Er is de nodige interesse voor Vitesse-speler Danilho Doekhi. Zo staat hij in de belangstelling van verschillende Britse clubs. De Schotse kampioen Rangers, Fulham en Newcastle United zouden serieuze belangstelling hebben in de oud-Ajacied.

Dat schrijft De Gelderlander althans. De ochtendkrant weet dat de drie clubs vanuit Groot-Brittannië de verrichtingen volgen van Doekhi, die dit seizoen een vaste waarde is bij de Arnhemmers. Op twee wedstrijden na die hij helemaal afwezig was, miste de centrale verdediger geen minuut in het elftal van trainer Thomas Letsch, die met de verloren bekerfinale en strijd om de vierde plek nu al kan terugkijken op een prima seizoen.

Doekhi, voor wie Vitesse maar een heel klein bedrag betaalde aan Ajax, heeft nog een contract tot slechts 2022, waardoor de Arnhemmers vermoedelijk zelf ook wel willen meewerken aan een transfer. Afgelopen zomer toonde Dinamo Zagreb al interesse, maar hield hij zelf de boot af. Ditmaal zou hij wel open staan voor een overgang naar bijvoorbeeld Schotland, waar naar verluidt een driejarig contract voor hem zou klaarliggen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.