Voetbal4u.com

‘Vitesse-mandekker Danilho Doekhi getipt bij Feyenoord’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Als het aan journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad zou liggen dan zou Feyenoord deze zomer een poging moeten gaan wagen bij Vitesse-mandekker Danilho Doekhi. “De halve centrale verdediging gaat weg”, aldus Gouka in de AD Voetbal Podcast, doelend op Uros Spajic en Eric Botteghin.

“Ik zag Danilho Doekhi spelen bij Vitesse, een vrij onopvallende speler. Hij heeft nog een eenjarig contract. Hij komt uit Rotterdam, maar in de opleiding hebben ze nooit interesse getoond. Het zijn wel de spelers waar Feyenoord zich op moet richten. Dan is het nog geen zekerheid dat ze uitgroeien tot topverdedigers.”

Gouka verwacht dat Doekhi zo’n 2 tot 2,5 miljoen euro moet kosten. Daarnaast kan hij rekenen op belangstelling vanuit Engeland. “Alhoewel die stap niet heel makkelijk is als je geen A-international bent. Die jongen kan volgens mij ook zo bij de Bundesliga terecht na zo’n seizoen bij Vitesse. Ik begreep dat hij niet zal bijtekenen, dus van dat soort spelers moet je het misschien hebben.

De Gelderlander wist maandag nog te melden dat Doekhi in de belangstelling staat van Rangers, Fulham en Newcastle United. Serieuze concurrentie voor Feyenoord, dus.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *