Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vitesse denkt aan halen van voormalig Ajax-doelman’

Vitesse heeft momenteel de doelman Issam El Maach op proef. Dit weet de Gelderlander te melden. Hij is clubloos nadat zijn contract bij Ajax afliep.

“El Maach (21) zat van 2018 tot 2020 in de selectie van Ajax. Hij kwam via de jeugd van Helmond Sport en Vitesse in Amsterdam terecht. Daar maakte hij de prestigieuze Europese Youth League mee. Met André Onana als onbetwiste eerste keus reikte de keeper in de hoofdstad vervolgens niet verder dan Jong Ajax. Zo staat hij op vier duels in de eerste divisie”, aldus de krant.

“Vitesse is op zoek naar doelverdedigers. Remko Pasveer vertrekt in de zomer naar Ajax. Daarbij gaat de Arnhemse club niet verder met Bilal Bayazit, de derde keeper in de selectie. Jeroen Houwen staat nog tot juli 2023 onder contract. Hij is in de Gelderse hoofdstad tweede keus achter Pasveer. De Limburger moet voor zijn carrière komend seizoen echt wedstrijden gaan spelen. Is dat niet bij Vitesse, dan ligt verhuur of een vertrek voor de hand. Bij Vitesse is voor de opvolging van Pasveer onder andere Jay Gorter in beeld. De doelman van Go Ahead Eagles staat ook op de radar van Ajax en Feyenoord”, besluit De Gelderlander.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.