Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil miljoenendeal met AZ gaan maken voor Owen Wijndal’

De kans is groot dat Ajax deze zomer afscheid gaat nemen van Nicolas Tagliafico en als vervanger voor hem hebben ze AZ-speler Owen Wijndal op het oog. Hij moet naar verluidt vijftien miljoen euro gaan kosten.

Voetbal International schrijft: “Terwijl de meeste jonge talenten na hun doorbraak een terugval beleven, behoort de energieke linksback al twee jaar tot de meest constante spelers in Alkmaar. Zozeer zelfs dat Wijndal inmiddels mag hopen op een basisplaats in Oranje tijdens het komende EK. Met zijn aanvallende speelwijze is Wijndal het prototype van de moderne linkervleugelverdediger.”

Een mooie transfer lijkt dan ook de volgende stap. VI vervolgt: “Al in zijn tienerjaren wekte dat serieuze belangstelling op van Manchester United en Ajax. Laatstgenoemde club is Wijndal blijven volgen: in Amsterdam wordt hij als de interessantste speler van deze AZ-lichting gezien. Daarnaast lekte onlangs de interesse van Internazionale uit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.