Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Erik ten Hag zet krabbel onder nieuw contract bij Ajax

Erik ten Hag heeft zijn contract bij Ajax opengebroken en met een jaar verlengd. De oefenmeester staat nu tot 2023 onder contract bij de Amsterdammers. Een zomerse transfer lijkt hierdoor van de baan te zijn.

“Ik weet wat ik hier heb en met welke mensen ik hier werk”, legt Ten Hag de aanleiding voor zijn contractverlenging uit. “Daarnaast weet ik hoe we de volgende stap weer kunnen zetten met dit team. Ik ben hier gelukkig.”

Ten Hag blijft daarnaast onverminderd ambitieus. “Ergens komen is één, ergens blijven is twee. In het buitenland staat Ajax op de kaart. We krijgen daarvoor de erkenning, maar we willen nog meer. We willen nog hoger en de topclubs in Europa ergeren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.