Voetbal4u.com

‘Kenneth Vermeer vindt nieuwe club in de MLS’

Kenneth Vermeer lijkt hard opweg te zijn naar het FC Cincinatti van Jaap Stam. Hij is momenteel clubloos nadat hij zijn contract liet ontbinden bij Los Angeles FC.

Vermeer en FC Cincinnati zijn dicht bij een akkoord, weten Amerikaanse media. De doelman gaat vermoedelijk voor één seizoen tekenen. Vermeer is absoluut geen onbekende voor Stam. De 48-jarige trainer uit Kampen maakte hem al mee bij Feyenoord en speelde bij Ajax zelfs nog met hem samen.

Amerikaanse media verwachten dat FC Cincinatti op korte termijn aankondigt dat Vermeer de nieuwe keeper wordt. Helemaal rond is het nog niet, het zou nog om details gaan. De ploeg van Stam kan wel een defensieve impuls krijgen. FC Cincinatti verloor de eerste twee wedstrijden in het nieuwe Major League Soccer-seizoen en kreeg al zeven goals tegen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *