Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona gaat in de zomer voor Perr Schuurs’

FC Barcelona gaat in de zomer een poging wagen om Perr Schuurs los te weken bij Ajax. Dit weet het Spaanse medium Don Balon te melden. Hij moet bij de Catalanen de opvolger worden van Jean-Clair Todibo.

De verdediger speelt op huurbasis bij OGC Nice dit seizoen. De clubleiding van de Catalanen is bezig om een definitieve transfer te bespreken. De jonge Fransman moet zo’n tien miljoen euro opbrengen.

De komst van Schuurs is qua kosten een stuk voordeliger deze zomer. In de winter zou Liverpool nog dertig miljoen euro willen neertellen voor Schuurs. Aankomende transferperiode denkt Barcelona-voorzitter Joan Laporta dat negen miljoen euro voldoende is om Schuurs over te nemen. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Ajax de verdediger voor dat bedrag wil laten gaan. De Limburger heeft op dit moment een marktwaarde van negen miljoen euro en ligt nog tot 2025 vast.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.