Voetbal4u.com

Spanje Lionel Messi nodigt ploeggenoten uit voor barbecue

Lionel Messi had gisteren al zijn ploeggenoten uitgenodigd voor een barbecue bij hem in de tuin. Dit deed hij om de teamgeest een boost te geven.

Barcelona deed zondagavond uitstekende zaken in de Spaanse titelstrijd door de zware uitwedstrijd tegen Valencia met 2-3 te winnen. Op initiatief van Messi kwamen de ploeg van trainer Ronald Koeman maandag samen om de belangrijke overwinning te vieren en de neuzen dezelfde kant op te houden richting de kraker tegen Atlético Madrid van aankomend weekend.

In Spanje klinkt er kritiek op de samenkomst. Het is, in Catalonië, namelijk toegestaan om binnenshuis met maximaal vier personen samen te komen. Buitenshuis gaat het om zes personen. In een fotoserie, gemaakt door Diario Sport, is te zien dat veel spelers maandag samenkwamen bij huize Messi. Koeman is niet op de gevoelige plaat vastgelegd en het is ook niet bekend of de Nederlandse trainer ook bij de barbecue aanwezig was.

Met nog vier wedstrijden te spelen bezet Barcelona de derde plaats in de Spaanse competitie. De Catalanen hebben evenveel punten als Real Madrid (74), maar leggen het af op onderling resultaat. Atlético Madrid staat met 76 punten bovenaan. Sevilla, dat vierde staat, doet ook nog mee in de titelstrijd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.