Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet recordbedrag betalen voor terugkeer Davinson Sanchez’

Mocht Ajax deze zomer willen proberen om Davinson Sanchez terug te halen naar Amsterdam dan zal er en flinke transfersom betaald moeten worden. Zijn club Tottenham Hotspur zal zich namelijk niet soepel gaan opstellen.

De Londenaren betaalden in de zomer van 2019 nog zo’n 45 miljoen euro voor Sánchez. Tottenham wil de Colombiaan deze zomer graag verkopen om ruimte te maken in de selectie en transferbudget te creëren, maar volgens verschillende media staat daar wel een prijskaartje van 35 miljoen euro tegenover. Het lijkt uitgesloten dat Ajax het transferrecord (22,5 miljoen euro voor Sébastien Haller) gaat verpulveren voor een verdediger.

Ajax-watcher Mike Verweij noemde de kans op een terugkeer van Sánchez sowieso al klein. Hij liet nog wel een opening voor een huurtransfer, maar vanuit Tottenham zou men daar weinig voor voelen. Een transfer naar een andere club, AC Milan en FC Barcelona worden geopperd, ligt meer voor de hand.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.