Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat uit van vertrek van David Neres en Nicolas Tagliafico’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax gaat ervan uit dat David Neres en Nicolas Tagliafico deze zomer zullen worden verkocht. Dit weet Voetbal International te melden.

Coach Erik ten Hag reageert in gesprek met het blad: “Ik zou niet zo snel namen willen noemen, maar als je naar de selectie kijkt, dan is er wel een aantal jongens dat openstaat voor een volgende stap. Iemand als Tagliafico komt steeds meer op een leeftijd dat je nog een volgende uitdaging wil aangaan. Neres hoeft qua leeftijd nog geen stap te maken, maar zit natuurlijk al wel lang bij Ajax, en hem gun ik het ook. Tegelijkertijd is hij de laatste twee seizoenen aan het kwakkelen met zijn fitheid, dus dan zal het ook niet gemakkelijk zijn. Voor hem is het vooral belangrijk een volledig seizoen fit te blijven.”

De trainer vervolgt zijn verhaal: “Een grote club zal toch enigszins terughoudend zijn een voetballer te contracteren die in de laatste twee jaar te weinig fit is geweest. Dan ben je als speler afhankelijk van andere factoren. Dat er bijvoorbeeld net een trainer ergens zit die je per se wil hebben. Een vertrek van deze spelers is dus nog geen zekerheid.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.