Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Noa Lang geeft uitsluitsel over zijn toekomst in Belgie’

Noa Lang zal pas aan het einde van het seizoen gaan nadenken over zijn toekomst. Momenteel maakt hij furore bij Club Brugge. “Noa gaat pas na het seizoen nadenken over zijn toekomst. Ik vind dat een volwassen houding”, vertelt zijn trainer Philippe Clement.

De Belgische coach zei dat tegenover Het Nieuwsblad over Lang, die in de belangstelling zou staan van onder andere Leeds United. “Niet zo lang geleden heb ik met hem gebabbeld. Toen heb ik hem één ding gezegd: denk pas na het seizoen over je toekomst. En hij heeft mij bevestigd dat dat ook zijn plan is”, legde Clement uit over zijn pupil, die daarmee dus voldoet aan de wens van zijn trainer.

Volgens hem is de vaak uitgesproken buitenspeler ditmaal genuanceerd. “Noa zegt zelf dat het de eerste keer is in zijn carrière dat hij zo veel wedstrijden in één seizoen speelt, en dat kort na elkaar. Daarom heeft hij al z’n energie nu op het veld nodig”, legt Clement uit. “Eerst kampioen spelen met Club, daarna nadenken: ik vind dat een heel volwassen houden voor zo’n jonge kerel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.