Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik zou Wijndal en Stengs naar Ajax proberen te halen’

Als het aan Sjaak Swart zou liggen dan zou hij Calvin Stengs en Owen Wijndal naar Amsterdam proberen te halen. In gesprek met Veronica Inside adviseert Swart zijn Ajax om te shoppen in Alkmaar. “Wijndal vind ik een speler voor Ajax”, begint Mister Ajax.

“Of dat gaat gebeuren? Dat kan ik niet zeggen, want ik ga er niet over. Overmars doet het perfect vind ik, maar als ik er zou zitten, dan zou ik hem halen. En die Stengs zou ik ook halen. Dat is ook een type Ajax-speler”, aldus Swart.

Wijndal is al eens in verband gebracht met een overgang naar Ajax. Overmars zei onlangs in een interview in De Telegraaf dat de linkervleugelverdediger een goede speler voor de Amsterdammers zou zijn. “Een jonge jongen, Nederlander en beginnend international. Beginnend, want anders gaat AZ weer heel hoog in de boom zitten. Ik denk dat ik wel zaken kan doen in Alkmaar. Maar of ik dat doe, is een tweede”, gaf hij aan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.