Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana-situatie is een drama voor Ajax’

Ajax had verwacht dat het veel geld zou beuren met de verkoop van Andre Onana maar vanwege alle perikelen rondom hem lijkt hij voor een fooi te gaan vertrekken.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars hoopte de goalie bereid te vinden om zijn tot 2022 doorlopende contract te verlengen, maar vertelde onlangs: “We komen er niet uit met hem en zijn kamp, helaas. Wat dat betekent? Dat we zijn gestopt met de onderhandelingen. Of hij volgend jaar transfervrij vertrekt? Dat zou kunnen. Misschien probeert hij in juli al een transfer te maken.”

Volgens de Engelse media vraagt Ajax momenteel 15 miljoen euro voor Onana, terwijl zijn marktwaarde op liefst 30 miljoen euro wordt geschat. En omdat de goalie nog een lange schorsing uit moet zitten (tot februari 2022) is het de vraag of er wel iemand is die aan de vraagprijs van Overmars wil voldoen…

Arsenal zou geïnteresseerd zijn, maar wil de beroepszaak van Ajax en Onana bij het CAS afwachten. Wordt de schorsing van de doelverdediger teruggebracht, dan willen de Gunners hem wel overnemen… maar dan wel voor maar 8 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.