Voetbal4u.com

Italië ‘Donny van de Beek voor 35 miljoen euro naar AS Roma’

Volgens de buitenlandse media maakt Donny van de Beek in de zomer de overstap naar AS Roma. Met de transfer zou een bedrag van 35 miljoen euro zijn gemoeid.

Van de Beek leek Ajax vorig jaar te verruilen voor Real Madrid, maar de Spaanse topclub pakte omwille van de coronacrisis niet door. De middenvelder koos daarop voor Manchester United als nieuwe bestemming. Op Old Trafford heeft hij echter geen basisplaats weten te veroveren en overtuigen deed hij ook niet in de grote wedstrijden die hem wel gegund werden, zoals de tweede halve finale tegen Roma (3-2 nederlaag).

De Romeinse club denkt Van de Beek echter weer aan het voetballen te krijgen. De nieuwe coach José Mourinho zou de middenvelder hebben genoemd als een van de belangrijkste doelwitten voor volgend seizoen. De oud-Ajacied zou wel zeker 35 miljoen euro moeten kosten na de investering van veertig miljoen euro amper een jaar geleden, zo stelt Todofichajes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.