Voetbal4u.com

Eredivisie Eran Zahavi staat weer op het trainingsveld bij PSV

Twee dagen na de overval op zijn gezin in zijn woning staat Eran Zahavi weer op het trainingsveld bij PSV. Naar verluidt is hij inzetbaar voor het treffen met PEC Zwolle.

In gesprek met De Telegraaf vertelt een woordvoerder van PSV dat Zahavi weer heeft getraind. Eerder op de dinsdag meldde clubwatcher Marco Timmer ook dat de doelpuntenmaker de groepstraining weer zou hervatten. Volgens Timmer is Zahavi aanstaande donderdag weer inzetbaar, als PSV het opneemt tegen PEC.

Via social media maakte Zahavi al bekend dat hij het seizoen graag wil afmaken met PSV, ondanks de overval. ‘Ik wil de geruchten stoppen: we gaan nergens heen. We zullen tot het einde van het seizoen blijven en onze missies voltooien!’, schreef de 33-jarig international.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.