Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Davy Propper heeft zinnen gezet op terugkeer naar PSV’

Davy Propper staat open voor een zomerse terugkeer bij PSV. Momenteel spelt de middenvelder in de Premier League voor Brighton. Hij moet minimaal tien miljoen euro kosten.

Het Eindhovens Dagblad meldt donderdagavond dat PSV nog altijd druk in de weer is met de transferonderhandelingen rond Pröpper. De 29-jarige middenvelder moet voor meer voetbal op het Eindhovense middenrif zorgen en ‘ingewijden zeggen’ dat hij zelf graag terug zou willen keren in het Philips Stadion. Tussen 2015 en 2017 speelde de Arnhemmer daar al.

De transfersom is echter nog een struikelblok. Brighton wil zijn middenvelder voor ongeveer tien miljoen euro laten gaan, maar dat is een prijs waar PSV niet aan wil. Zij hopen dat de spelmaker, die de afgelopen weken op een zijspoor is geraakt bij The Seagulls, voor een zachter prijsje op te halen is. Het is niet duidelijk aan welke transfersom de Eindhovenaren denken.

Overigens zou ook Feyenoord interesse hebben of hebben gehad. Het ED laat echter optekenen dat een transfer naar De Kuip, ‘gezien de mogelijkheden van PSV en het verwachte Europese ticket’, niet in de lijn der verwachtingen ligt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.