Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kjell Scherpen speelt aankomend seizoen voor PEC Zwolle’

Kjell Scherpen speelt volgend seizoen mogelijk voor PEC Zwolle. Ze willen de 21-jarige doelman graag een seizoen gaan huren van Ajax.

Scherpen is sinds 2019 actief voor Ajax, waar hij dit seizoen bij afwezigheid van André Onana en Maarten Stekelenburg een aantal wedstrijden mocht opdraven. Voor volgend seizoen is het perspectief op speelminuten echter klein. Om die reden is besloten om in te zetten op een huurtransfer.

PEC Zwolle zou daar wel oren naar hebben, zo werd onthuld in de Desespereert Nimmer Podcast. Naar verluidt wil de middenmoter zich snel versterken met de boomlange sluitpost van Ajax. Het is niet duidelijk of Xavier Mous, de huidige nummer één in Zwolle, in dat geval vertrekt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *