Voetbal4u.com

Eredivisie Eljero Elia kan grap van Arjen Robben niet waarderen

Eljero Elia heeft een grap die Arjen Robben maakte toen ze tegen elkaar speelden eerder dit seizoen niet kunnen waarderen. De buitenspeler van FC Groningen maakte een geintje over zijn collega bij FC Utrecht: de twee hadden in de zomer contact gehad en Robben had Elia naar FC Groningen geprobeerd te verleiden.

Dus toen de oud-Feyenoorder in de Domstad op de bank zat, grapte Robben dat Elia achteraf beter naar het hoge noorden had kunnen komen. En die grap viel niet lekker bij Elia, zo doet hij uit de doeken tegenover De Telegraaf. “Die opmerking zinde mij niet, want hij wist dat ik corona had gehad en dat ik daarom niet fit was om te spelen. Ik neem zulke dingen zwaar op, maar laat het niet zien”, blikt de buitenspeler terug op de opmerking van zijn collega oud-international, voor wie hij uiteraard wel veel respect heeft.

“Het is mooi dat hij terug is. Ik heb respect voor zijn hele carrière”, stelt de ervaren buitenspeler van FC Utrecht. “Maar iedereen moet wel normaal blijven doen. Het was wel tegen FC Emmen. Het wordt interessant om te zien, wat hij doet tegen clubs die meer tegenstand bieden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.