Voetbal4u.com

Eredivisie Kik Pierie ook na de zomer spelend voor FC Twente

Kik Pierie zal ook na de zomer voor FC Twente spelen. Hij wordt opnieuw gehuurd van Ajax. Technisch directeur Jan Streuer verklapt in gesprek met TC Tubantia dat er een nieuwe huurdeal is gesloten met Ajax.

Pierie speelt dus ook aankomend jaar in de Grolsch Veste. De verdediger komt bij Ajax niet meer aan bod. “Hoewel ik vind dat ook Kik Pierie beter kan, hebben we alle vertrouwen in hem. Hij blijft zeker, dat is rond met Ajax”, zegt Streuer.

Maar er staat meer te gebeuren voor Twente. Streuer verwacht zoals gezegd ‘een stuk of zes’ nieuwe spelers. Hij wil niet meer dan 27 spelers in zijn selectie hebben. “Met Pleguezuelo gaan we nog in gesprek. Hij zit door zijn blessure in een lastige situatie. Mocht hij eventueel vertrekken, dan hebben we nog twee centrale verdedigers nodig.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.