Voetbal4u.com

Spanje ‘Ronald Koeman moet vrezen voor baan bij FC Barcelona’

De Spaanse media vrezen voor de baan van Ronald Koeman bij FC Barcelona. Hij leek dit seizoen de critici voor zich te hebben gewonnen, maar in de eindfase van het seizoen glipte het hem toch weer uit de handen. Op korte termijn gaan president Joan Laporta en Koeman met elkaar in gesprek.

Zijn verbintenis loopt nog een jaar door, maar volgens Marca wijzen alle indicatoren op een zomerse breuk. Wel is het zo dat er nog geen vervanger is aangewezen zoals eerder werd bericht.

Ook SPORT vreest voor Koeman. De steun binnen de spelersgroep brokkelt namelijk ook af. Volgens het Spaanse medium heeft de oud-bondscoach geen punten gescoord met zijn uitlatingen na het laatste duel met SD Eibar (0-1 zege). Koeman verklaarde dat de selectie niet goed genoeg is om landskampioen mee te worden en dat zint een deel van de groep niet.

Het is niet zo dat de Barcelona-spelers het per definitie oneens zijn met Koeman. Het is vooral zo dat zij dit kwalijk vinden wetende dat de Nederlander daags voor de wedstrijd nog om meer respect voor de spelers vroeg. Om die reden lijkt het er dus op dat Koeman vooral zijn eigen straatje aan het schoonvegen is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.