Voetbal4u.com

Jupiler League Kevin de Bruyne breekt neus en oogkas

Kevin de Bruyne heeft gisteren zijn neus en oogkas gebroken. In een duel met Antonio Rudiger ging het helemaal mis met de Belg.

‘Ik kom net terug van het ziekenhuis’, zo schrijft De Bruyne op de sociale media. ‘De diagnose is een breuk in mijn neus en een breuk in de linkeroogkas. Ik voel me nu in orde. Ik ben nog altijd ontgoocheld, maar we zullen terugkeren’, benadrukt hij.

Manchester City was favoriet voor de finale van de Champions League, maar verloor die uiteindelijk met 0-1 van Chelsea. De Bruyne kon maar zestig minuten meedoen. De sterspeler van The Citizens verliet in tranen het veld.

Voor België is het te hopen dat De Bruyne snel herstelt. De Rode Duivels spelen op 12 juni hun eerste EK-wedstrijd, tegen Rusland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *