Voetbal4u.com

Italië Matthijs de Ligt staakt eerste Oranje-training in Portugal

Matthijs de Ligt heeft de eerste training van Oranje in Portugal snel verlaten. De mandekker is namelijk niet helemaal okselfris.

Oranje begon zondagmiddag met 23 spelers aan het trainingskamp in het Portugese Lagos. Bij de eerste training hield De Ligt het na een uitgebreide warming-up voor gezien. Vorige week liet hij zich tijdens het competitieduel van Juventus met Bologna wisselen, nadat hij een paar trappen op zijn enkel had gekregen.

Wijnaldum en De Jong trainen nog niet mee, maar sluiten in de loop van de zondag aan. Door hun lange seizoenen met respectievelijk Liverpool en FC Barcelona hebben ze langer de tijd gekregen van bondscoach Frank de Boer. Ook Jasper Cillessen (coronabesmetting) en Nathan Aké (nasleep van Champions League-finale met Manchester City) zijn nog niet van de partij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.