Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Noussair Mazraoui zet loopbaan voort bij Arsenal’

Arsenal is geinteresseerd in Ajax-speler Noussair Mazroui. Dit weten de Marokkaanse media te melden. De Gunners kunnen wel een nieuwe rechtsback gebruiken en hebben hun oog klaarblijkelijk laten vallen op de Ajacied, die niet zo héél duur is. Voor 10 tot 15 miljoen euro is hij op te pikken, omdat zijn contract in Amsterdam in 2022 afloopt.

Mike Verweij van De Telegraaf onthulde eerder al: “Mazraoui is op weg naar de uitgang. Hij heeft dezelfde zaakwaarnemer als Hakim Ziyech, die een van de grootverdieners was in Amsterdam. Maar de tijd van de megasalarissen is door corona voorbij. Natuurlijk zal Ajax sommige spelers alsnog veel blijven betalen, maar in sommige contractonderhandelingen wordt nu wel gezegd: tot hier en niet verder.”

De journalist ging verder: “Als je er dan niet uitkomt, is verkopen het beste. Ik denk dat Ajax er best uit wil komen met Mazraoui, maar niet voor de bedragen die nu op tafel liggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.