Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax volgt zestienjarige speler van PEC Zwolle’

Ajax heeft interesse in de pas 16-jarige speler Rav van den Berg. Dit weet het Algemeen Dagblad. Hij is het broertje van Sepp van den Berg die jaren geleden naar Liverpool vertrok.

Van den Berg werd als jeugdspeler van PEC al begeerd door onder meer Ajax, PSV en Liverpool, maar besloot zijn club toen trouw te blijven. Inmiddels heeft hij zelfs zijn Eredivisie-debuut gemaakt. Het zou echter zomaar kunnen dat de verloren wedstrijd tegen Vitesse meteen zijn laatste wedstrijd namens de PEC-hoofdmacht is geweest.

Ajax heeft namelijk wederom zijn pijlen op de jeugdinternational gericht. De verdediger kan zijn tot 2022 doorlopende contract in Zwolle verlengen – PEC heeft hem een nieuwe, verbeterde aanbieding gedaan – maar heeft ook permissie om met Ajax te praten, bericht het AD.

Broer Sepp brak tijdens het seizoen 2018/2019 door bij PEC. Hij verhuisde uiteindelijk voor bijna twee miljoen euro naar Liverpool en werd de afgelopen maanden verhuurd aan Preston North End.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.