Voetbal4u.com

Frankrijk Georginio Wijnaldum vertrekt naar Paris Saint-Germain

Georginio Wijnaldum speelt na de zomer voor Paris Saint-Germain. Hier maakt de Telegraaf melding van. Volgens de krant zet de Oranje-aanvoerder binnen 24 uur zijn handtekening onder een meerjarige verbintenis bij PSG:

“Wijnaldum heeft zijn besluit in zijn hoofd al genomen, maar de zaak moet nog wel worden afgerond. Zijn zaakwaarnemer Humphrey Nijman draait overuren in de besprekingen met de Franse topclub en met de leiding van FC Barcelona. De Catalanen weten inmiddels dat er een streep is gezet door de komst van de Nederlandse ster van Liverpool, die op 1 juli transfervrij is.”

De Telegraaf gaat verder: “Wijnaldum en zijn zaakwaarnemer willen dat de transfer nu in ijltempo wordt afgehandeld, omdat de speler zich volledig wil concentreren op het EK, dat voor Nederland volgend weekeinde van start gaat. Technisch directeur Leonardo van PSG heeft toegezegd dat alles in orde wordt gebracht en ook trainer Mauricio Pochettino maakt zich sterk voor de komst van de man die hij al jaren wilde hebben.”

De transfer van Gini is een hard gelag voor coach Ronald Koeman van Barça, die de middenvelder maar al te graag naar Camp Nou wilde halen. In Parijs gaat Wijnaldum echter véél meer verdienen dan wat de Catalanen hem boden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.