Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lasse Schone tekent vandaag contract bij NEC’

Lasse Schone lijkt zijn loopbaan te gaan voortzetten bij NEC. Dit weet Heerenveen-icoon Riemer van der Velde te melden.

Schöne keerde afgelopen seizoen terug bij Heerenveen, maar zijn verblijf in het Abe Lenstra Stadion blijft beperkt tot een halfjaar: de transfervrije middenvelder vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar NEC, waar een contract voor hem klaarligt.

“Ik heb gehoord dat Schöne maandag gaat tekenen”, stelt Van der Velde bij Radio Camataru, een podcast van FeanOnline. “Als ik eerlijk ben – we bewaren hele fijne herinneringen aan Lasse – vind ik dat hij nog wat zou kunnen betekenen voor Heerenveen.”

Toch past Schöne niet meer bij Heerenveen, concludeert de erevoorzitter. “Het loopvermogen en alles wat hij dit seizoen heeft gebracht, daar was ik niet van onder de indruk. In de kleine ruimte aan de bal is hij de beste die bij Heerenveen rondliep, samen met Joey Veerman. Maar met hem, Joey en Siem de Jong kom je zoveel meters tekort.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.