Voetbal4u.com

Engeland ‘AC Milan gaat een poging wagen voor Hakim Ziyech’

AC Milan wil Hakim Ziyech overnemen van Chelsea. Dit weet het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport te melden.

De Rossoneri zouden inzetten op een drieklapper: naast Ziyech moeten ook Fikayo Tomori en Olivier Giroud overkomen van de Champions League-winnaar. Tomori speelde dit seizoen al op huurbasis in San Siro, terwijl ook de Franse spits al enige tijd nadrukkelijk in beeld is. De interesse in Ziyech is pas van de laatste dagen. De onderhandelingen over alle drie de spelers zijn inmiddels gaande, meldt La Gazzetta.

De Engelse boulevardkranten en Calciomercato schreven al dat Ziyech mag vertrekken van Chelsea. Hoewel The Blues de Champions League wonnen, was het aandeel van de oud-Ajacied beperkt. Manager Thomas Tuchel geeft doorgaans de voorkeur aan Kai Havertz en Mason Mount. Een transfer van Ziyech zou daardoor niet onbespreekbaar zijn. La Gazzetta schrijft dat ook Napoli op het vinkentouw zit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.