Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arsenal doet bod van twee miljoen op Andre Onana’

Arsenal en Andre Onana zijn al akkoord over een contract voor de doelman maar nu moeten ze er nog met Ajax zien gaan uitkomen. En dit lijkt een harde zaak te gaan worden.

Gisteren meldden de Engelse media dat de Londenaren een officieel bod uitgebracht hadden op hun doelwit en vandaag wordt daar iets meer over bekend: Arsenal zou… 2 miljoen euro hebben geboden voor de diensten van Onana.

Onlangs diende de beroepszaak van de Kameroener tegen zijn dopingschorsing bij het sporttribunaal CAS en momenteel zijn de partijen afwachtende van de uitspraak. Wordt er vastgehouden aan de straf (twaalf maanden schorsing), dan heeft Ajax geen poot om op te staan in de onderhandelingen met de Gunners.

Wordt de schorsing van Onana teruggebracht, dan is de verwachting dat Arsenal wat meer moet betalen voor de goalie: naar verluidt ongeveer 10 miljoen euro. De marktwaarde van de Ajacied wordt echter geschat op 30 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.