Voetbal4u.com

Italië ‘Napoli aast op handtekening van Zian Flemming’

Een droomtransfer lonkt voor Zian Flemming. De speler van Fortuna Sittard mag zich namelijk in de belangstelling heugen van Napoli.

De club uit Napels is altijd op zoek naar internationale talenten met veel potentie. Verschillende Eredivisie-spelers zijn daardoor in beeld gekomen bij Napoli. Vooralsnog werden vooral namen als Perr Schuurs (Ajax), Marcos Senesi (Feyenoord) en Teun Koopmeiners (AZ) genoemd als opties, maar nu zou dus ook Flemming in beeld zijn.

De aanvallende middenvelder beleefde een uitstekend seizoen bij Fortuna. Hij maakte twaalf goals en gaf zeven assists, waardoor de degradatiekandidaat tot het einde meespeelde om de play-offs voor Europees voetbal. Flemming zou nu dus zijn persoonlijke ontwikkeling kunnen belonen met een toptransfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.