Voetbal4u.com

Eredivisie ‘NEC heeft tweede gesprek met Klaas-Jan Huntelaar’

NEC en Klaas-Jan Huntelaar zouden al een tweede gesprek achter de rug hebben over een mogelijk dienstverband van de ervaren spits. Met dit nieuws pakt De Gelderlander uit.

“NEC hoopt Huntelaar over te halen om zijn loopbaan met een jaar te verlengen. De Gelderse club zet daar alle middelen voor in. Zo sprak NEC via geldschieter Marcel Boekhoorn onlangs al met de oud-international. Daar komt nu een mondeling onderhoud met technisch directeur Ted van Leeuwen bij. Volgens bronnen van deze krant is Huntelaar ook al op bezoek geweest in het Goffertstadion.”

“NEC hoopt wel het jawoord van Huntelaar te krijgen. Als dat gebeurt dan stunt de club opnieuw. De naar de eredivisie gepromoveerde ploeg legde onlangs Lasse Schöne vast”, zo klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.