Voetbal4u.com

PSV speelt in de tweede voorronde van CL tegen Galatasaray

PSV neemt het in de tweede voorronde van CL-voorronde op tegen het Turkse Galatasaray. Als de formatie van trainer Roger Schmidt de tweede ronde overleeft, kan het in de volgende ronde tegen in ieder geval Shakhtar Donetsk, Benfica en AS Monaco geloot worden. Mochten de Eindhovenaren verliezen, dan is er in de vorm van de derde voorronde van de Europa League nog een vangnet.

De selectie van Galatasaray kent een aantal vertrouwde gezichten, van wie Ryan Babel uiteraard de bekendste is. Andere blikvangers van Cim Bom Bom zijn onder meer de ervaren doelman Fernando Muslera, ex-Feyenoorder Omar Elabdellaoui, Sofiane Feghouli en spits Radamel Falcao. Galatasaray was vorig seizoen in een spannende titelstrijd verwikkeld in de Süper Lig. De ploeg van Fatih Terim eindigde op basis van het doelsaldo als tweede, achter Besiktas.

PSV speelt eerst thuis tegen de Turkse topclub. De voorrondes gaan in tegenstelling tot vorig seizoen weer over twee wedstrijden. Uitfans zijn echter niet welkom, maakte de UEFA reeds bekend. Naast Galatasaray waren FC Midtjylland en Rapid Wien de andere mogelijke tegenstanders.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *