Voetbal4u.com

Eredivisie Internationale media: ‘Dumfries is de sensatie van het EK’

De internationale media is lyrisch over het optreden van Denzel Dumfries tijdens dit EK. De verdediger van Oranje maakte al twee goals.

“Denzel Dumfries, het was niet de hoofdrolspeler waar Nederland op had gerekend, maar de rechtsachter van PSV mist alleen nog een cape die bij zijn oranje uitrusting past”, schrijft de Belgische krant Het Laatste Nieuws op de website. Ook de Franse sportkrant L’Équipe is lyrisch over Dumfries: “Hij speelde wederom een grand match. Zoals gebruikelijk racete de rechtsback van PSV over de flank. Hij is op dit moment een van de revelaties van het toernooi.”

Daar sluit Mundo Deportivo zich bij aan. “Dumfries is tot nu toe een van de sensaties van het EK”, aldus de Spanjaarden. Mario Melchiot was bij BBC Radio op zijn beurt lovend over Dumfries. “Ik ben superblij voor Denzel, de energie die hij laat zien als speler…”, zei de voormalige rechtsback en oud-international. “Wat we nu van hem zien is geen verrassing, want het is niet dat we dit alleen van hem zien op een groot toernooi. Hij heeft altijd veel energie en heeft een winnaarsmentaliteit en een fighting spirit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.