Voetbal4u.com

Engeland ‘Patrick van Aanholt heeft de clubs voor het uitkiezen’

De transfervrije Patrick van Aanholt is populair bij clubs. De vleugelback heeft de clubs dan ook voor het uitkiezen.

Onlangs nam manager Roy Hodgson afscheid na een lange carrière. Er is nog geen opvolger bekend, waardoor Palace een aantal contracten niet verlengd. Van Aanholt zal ook vertrekken: volgens de berichtgeving kan hij al tekenen bij Galatasaray. Ook clubs uit Engeland, Italië en Spanje hebben belangstelling.

Johan Derksen opperde afgelopen april nog dat ook Ajax en PSV voor Van Aanholt in de markt waren. De Eindhovenaren hebben zich inmiddels versterkt met Philipp Mwene, met ook nog Philipp Max op die positie lijken zij niet meer in de race. Bij Ajax zal het afhangen van een mogelijk vertrek van Nicolas Tagliafico.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.