Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Davy Propper tekent meerjarig contract bij PSV’

Davy Propper keert zo goed als zeker terug bij PSV. De clubs zijn eruit en hij zal spoedig medisch worden gekeurd. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

Brighton & Hove Albion wilde aanvankelijk tien miljoen euro voor Pröpper hebben, maar PSV gaat fors minder betalen. Hoeveel is echter niet duidelijk. Wel is duidelijk dat Pröpper bij PSV voor meerdere seizoenen gaat tekenen. Zodra de medische keuring is afgerond, kan de transfer bekend worden gemaakt. Dat kan echter nog wel een paar dagen duren.

Met de terugkeer van Pröpper gaat een lang gekoesterde wens van PSV in vervulling. De club was al een tijdje met hem in gesprek over een transfer en heeft nu dan een akkoord bereikt met Brighton, waar hij nog een contract voor twee seizoenen had.

Pröpper wordt, als alles goed gaat, de vijfde zomerversterking van PSV. De club legde eerder al Philipp Mwene, Marco van Ginkel, André Ramalho en Joël Drommel vast.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.