Voetbal4u.com

Eredivisie Traore naar Shakthar: ”Grote club met een goede Italiaanse trainer’

Lassina Traore is blij met zijn transfer van Ajax naar het Oekraine Shakthar Donetsk. Ze betalen z;on tien miljoen euro voor hem. Hij zegt dat de aanwezigheid van coach Roberto De Zerbi doorslaggevend was.

Op de website van de Oekraïners geeft de sterke aanvaller aan dat hij dankzij de Italiaanse oefenmeester vastbesloten was om Ajax te verlaten en voor Shakhtar te kiezen. “Dit is een grote club met een fantastische trainer. Dat was voor mij de belangrijkste reden om hier naartoe te komen. We hebben al even gesproken en hij was blij dat ik er ben.”

Traoré belooft de fans van de nummer twee van Oekraïne veel moois. “Ik ga op het veld laten zien waar ik allemaal toe in staat ben. Als je bij deze club speelt, betekent dat dat je daar goed genoeg voor bent. Ik ben er klaar voor om mezelf te bewijzen en het team te helpen en ik beloof dat ik alles zal geven voor deze club en dit logo.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.