Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Emmen-speler Sergio Pena zet zinnen op transfer naar Ajax’

FC Emmen-speler Sergio Pena hoopt deze zomer een absolute toptransfer te maken. Hij heeft namelijk zijn zinnen gezet op een transfer naar Ajax.

Peña kon afgelopen seizoen niet voorkomen dat Emmen uit de Eredivisie degradeerde, maar zeker in de laatste maanden van het seizoen maakte hij wel een uitstekende indruk. Die lijn heeft hij doorgetrokken door op de Copa América namens Peru het winnende doelpunt te maken tegen Colombia (1-2 zege).

Logischerwijs wil Peña deze zomer de volgen de stap maken. Vanuit Mexico, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten is interesse getoond, maar de aanvallende middenvelder zou in Nederland willen blijven spelen nu Ajax ook geïnteresseerd zou zijn. Vooral het spelen in de Champions League trekt hem aan, zo weet Libéro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.