Voetbal4u.com

Hoofdnieuws BREAKING: Ajax meldt zich officieel bij Feyenoord voor Steven Berghuis

Ajax wil deze zomer voor een gigantische stunt gaan. Ze hebben zich namelijk bij de aartsrivaal Feyenoord gemeld om hun sterspeler Steven Berghuis over te nemen. Dit weet de Telegraaf te melden. De aanvaller kan voor slechts vier miljoen euro vertrekken uit Rotterdam.

De genoemde krant schrijft: “Ajax heeft zich officieel bij Feyenoord gemeld voor Steven Berghuis (29). Dat melden bronnen binnen en rondom de Rotterdamse club.”

“De aanvoerder, die een gelimiteerde transfersom van vier miljoen euro in zijn contract heeft, zit op dit moment in het trainingskamp van Oranje en heeft eerder aangegeven zich alleen op het EK te willen focussen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.