Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Gesprekken tussen Ajax en Noussair Mazraoui zijn vastgelopen’

Het ziet ernaar uit dat Noussair Mazraoui deze zomer nog zal gaan vertrekken bij Ajax. Beide partijen waren met elkaar in gesprek maar deze gesprekken zijn vastgelopen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De huidige verbintenis van Mazraoui in de Johan Cruijff Arena loopt medio 2022 af. Ajax wil het contract van de back dolgraag verlengen, maar daar lijkt het dus niet van te komen. Een verkoop van de rechtsback zou zodoende voor de hand liggen, aldus het AD.

Het zou ook één van de redenen zijn waarom Sean Klaiber te horen heeft gekregen dat hij voorlopig niet mag vertrekken. Mazraoui begon afgelopen seizoen in de basis, maar al snel gooide een kwetsuur roet in het eten. Devyne Rensch greep vervolgens zijn kans onder coach Erik ten Hag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.