Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Steven Berghuis dreigt Feyenoord daadwerkelijk te verruilen voor Ajax’

Steven Berghuis zou Feyenoord deze zomer zomaar kunnen gaan verlaten voor Ajax. Frank Arnesen de technisch directeur van Feyenoord zou dit in een gesprek met DAMGA hebben toegegeven.

Berghuis is gelinkt aan een transfer naar Turkije, maar zou Arnesen het Turkse medium hebben laten weten: “Onze aanvoerder is dichtbij een vertrek. Ajax heeft vandaag een bod uitgebracht en heeft ons verteld dat ze hem willen hebben. Dit gaat verder dan interesse of een gerucht.”

“Berghuis is in het bezit van een gelimiteerde transfersom. Ik denk niet dat wij daarover gaan onderhandelen”, aldus Arnesen. De vleugelaanvaller van Feyenoord zou hebben laten weten dat hij op het hoogste niveau wil spelen, met de Champions League als grote droom.

Om die reden zou Berghuis opties als Norwich City laten vallen. VfL Wolfsburg zou wél een optie kunnen zijn, waar PSV afhankelijk is van de prestaties in de voorrondes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.