Voetbal4u.com

Eredivisie Mohammed Hamdi verruilt ADO Den Haag voor PEC Zwolle

Mohammed Hamdi gaat aan het werk bij PEC Zwolle. De bij ADO Den Haag vertrokken directeur is de ‘enige overgebleven kandidaat’ bij de Blauwvingers, zo weet De Stentor te melden.

Ook Marianne van Leeuwen en voormalig tennisser Jacco Eltingh golden als kandidaat-opvolger van Adriaan Visser, maar zij zijn beiden afgehaakt. Daardoor is voor Hamdi de weg nu vrij. “Eltingh heeft het heel dom gedaan. Als hij het alleen tegen vrouw had gezegd dat hij in de race was bij PEC, was zijn kandidatuur nooit uitgelekt. Maar ja, dat deed hij dus niet, waardoor het ineens op straat lag”, zegt Chris Woerts in gesprek met De Stentor.

“Voor PEC is dat zeker geen aderlating. Sterker nog, iemand als Hamdi is zeker geschikt. De opvolger van Adriaan Visser moet onder meer een commerciële uitstraling en een groot netwerk hebben. Nou, dan heb je aan Hamdi een goede. Zijn lijst van contacten is indrukwekkend”, zo klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *