Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Robin Propper verruilt Heracles voor FC Twente’

Robin Propper staat op het punt om Heracles te verruilen voor de rivaal FC Twente. Dit weet RTV Oost te melden. Hij tekent naar verluidt voor meerdere seizoenen bij de grote vijand in De Grolsch Veste.

RTV Oost schrijft: “Daarmee troeft technische man Jan Streuer van FC Twente Tim Gilissen van Heracles Almelo af in de jacht om de 27-jarige verdediger. Pröpper, die de afgelopen vijf seizoenen voor Heracles speelde, had namelijk ook op Erve Asito kunnen bijtekenen.”

“Toch hield de aanvoerder en sterkhouder van Heracles een nieuwe aanbieding steeds af in afwachting van een eventueel avontuur in het buitenland. Uiteindelijk geeft hij de voorkeur aan het aanbod van de rivaliserende buurman uit Enschede, waarmee Pröpper één van de meest pikante onderlinge transfers maakt in de historie van het Twentse voetbal”, zo klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.