Voetbal4u.com

Royston Drenthe plakt er twee jaar aan vast bij Racing Murcia

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Royston Drenthe heeft zijn contract bij het Spaanse Racing Murcia opengebroken en verlengd tot medio 2023. Hij kwam afgelopen zomer over van Kozakken Boys en tekende voor één seizoen.

Meteen was hij één van de belangrijkste spelers aan de zijde van Murcia. Het team slaagde er echter niet in om promotie naar de Segunda División B af te dwingen, waardoor Drenthe en Murcia komend seizoen wederom op het vierde Spaanse niveau actief zullen zijn.

Desondanks heeft de voormalig prof van onder meer Feyenoord, Real Madrid en Everton besloten om zichzelf twee jaar langer aan het project te committeren. “Wij zijn heel blij dat we met hem dit project verder kunnen zetten”, valt te lezen op de officiële kanalen van Racing Murcia. “Roy, bedankt dat je bij ons wilt blijven.”

De Rotterdammer kwam afgelopen seizoen in zeventien officiële competitiewedstrijden in actie voor zijn Spaanse club. Daarin wist hij negen keer tot scoren te komen. Nooit eerder maakte hij zo veel doelpunten in één seizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *